Menü Bezárás

Galéria 2021/2022

Tehetségtábor 2021

Márton-nap

Halloween

Az őszi szünet előtti utolsó napokban halloweeneztünk. Nagy örömünkre a programokban elsősöktől nyolcadikosokig sokan részt vettek. Volt tökfaragás, plakátkészítés, osztálydekoráció és jelmezverseny is. Nagyon sok díjat adtunk át, rengeteg ötletes kivitelezés született! Tök jól éreztük magunkat!

Október 23-ai műsor

Lázár Ervin Program

Okt. 18-án a 8. évfolyam a Lázár Ervin Program keretén belül, az újonnan megnyílt Eiffel Műhelyházban Mozart A színigazgató , Menotti A telefon című operáját nézte meg.

Gyűjtés a Zöld Sziget Állatmenhelynek

Az Állatok Világnapja alkalmából több programot is szerveztünk iskolánkban. Egyik nagyon fontos része volt, hogy gyűjtést indítottunk a Zöld Sziget Állatmenhely részére. Nagyon sok állateledel, konzerv és takaró gyűlt össze. Köszönjük szépen a Szülők, és gyerekek segítő támogatását!

Állatok világnapja

Péntek reggel, három osztály volt nagyon izgatott az iskolában, a 2.a, a 3.t és a 4.n. Az “állatok világnapja” alkalmából rendezett programsorozaton ők nyújtották a legjobb teljesítményt az évfolyamokon, így a jutalmuk egy állatkerti kirándulás volt.

Mandala készítés

Kiállítás őszi termésekből

Túra(z) Örs

Október 2-án szombaton, iskolánk az elmaradt Fut az Örs helyett, Túra(z) Örs programot tartott. A délelőtt folyamán az osztályok, szülőkkel bővülve, bejárták Budaörs közeli túraútvonalait. Törökugrató, Kálvária-domb, Kő-hegy, Sorrento sziklák, Farkas-hegy, Nap-hegy, Tűzkő-hegy volt a célpont. Miután sikerült meghódítani a magasokat, volt aki számháborúzott, voltak akik sport-versenyeket rendeztek, megvizsgálták az ott fellelhető növényeket, netán állatokat. De pusztán a jólevegő, szabadság, szabad játék, szaladgálás is örömmel töltötte el a kis túrázókat. Visszaérkezéskor, szinte minden gyerek azt kérdezte, mikor, hova megyünk legközelebb?

Népmese hete

Népmesei hetet tartottunk iskolánkban. Az alsó tagozatosok a tanórákon és a napköziben is sokat foglalkoztak a mesékkel. A kisebbeknek 8. osztályosok olvastak népmeséket a könyvtárban, a 3-4. osztályosok már egymásnak mondták el kedvenc meséiket. A mesékhez szebbnél szebb illusztrációk készültek, melyeket ki is állítottunk. Szerda délután az udvaron mesei hétpróbát tartottunk, ahol ügyességi feladatokat oldottak meg a gyerekek, csütörtökön pedig a 3-4. osztályosok vehettek részt a mesevetélkedőn.

Fiókaavató

Évnyitó