Menü Bezárás

Galéria 2021/2022

Múzeumpedagógiai nap

Április 29-én, a Bleyeres tanulók múzeumpedagógiai foglalkozásokon vehettek részt. Az osztályok a szélrózsa minden irányába indultak el és különböző, izgalmas helyeken jártak, új ismeretekkel gazdagodtak. Jártunk a Hadtörténeti Múzeumban, Százhalombattán a Régészeti Parkban, Heimat Múzeumban, a Fővárosi Levéltárban, Minipoliszban.

Fenntarthatósági témahét

Április 22-29. között, a fenntarthatóság jegyében, különböző, színes programokon vehettek részt iskolánk diákjai. Április 22-én, a Föld napján kezdtük meg a témahetet. Minden napra jutott valami érdekes esemény: a felsősök online tanórát tekinthettek meg, a vízről hallgathattak meg egy előadást. A természettudományos csapat ellátogatott az Amazing Metal Art Gallery és az ÖKO Játék Program közös rendezvényére. A kreativitásnak is jutott szerep, hiszen egész héten vártuk az alkotásokat „újrahasznosítás” témában, amiket az iskola bejáratánál ki is állítottunk, így mindenki megcsodálhatta az ötletesebbnél ötletesebb munkákat. A hetet múzeumpedagógiai programokkal zártunk.

Német nemzetiségi napok

Pályaorientációs nap

HappyHét

Adománygyűjtés a menekültek számára

Valentin-hét

Bleyer Gála 2022

Tehetségtábor 2021

Márton-nap

Halloween

Október 23-ai műsor

Lázár Ervin Program

Okt. 18-án a 8. évfolyam a Lázár Ervin Program keretén belül, az újonnan megnyílt Eiffel Műhelyházban Mozart A színigazgató , Menotti A telefon című operáját nézte meg.

Gyűjtés a Zöld Sziget Állatmenhelynek

Állatok világnapja

Mandala készítés

Kiállítás őszi termésekből

Túra(z) Örs

Népmese hete

Fiókaavató

Évnyitó